CITYGUEST

Det bedste til dig, der er væk hjemmefra.

Lad det være sagt med det samme. Vi er ikke som de fleste. Og det ønsker vi heller ikke at være. Vi ønsker at skabe et personligt hjem, hvor der er plads til kulør og kant.
Vi tør skilte med forskellene, fordi vi gerne vil gøre en forskel for dig. Vi yder vores yderste så du kan slappe af, når du bor hos os. Vi åbner ikke døren for sjov. Vi ved, at du skal føle dig hjemme, når du er væk hjemmefra.

 

Unik og elegant

Derfor har vi gjort noget helt nyt. Vi har skabt en række personlige hjem. Gæstelejligheder, hvor der er tænkt på dig. Hver enkelt lejlighed er hel unik. Du bor derfor ikke i et hotelkompleks, hvor lange gange og ensrettede rum anonymiserer dit besøg. I vore gæsteboliger er du en del af et privat kvarter, så du automatisk bliver integreret i det lokale miljø. Så du føler dig så godt som hjemme.

Store som små, i baggårde og forhuse, i byhuse og højhuse - er lejlighederne bedst beliggende i hjertet af deres byer og elegant indrettet i dansk og internationalt design. For det er vigtigt for os, at du bliver forkælet, når du er væk hjemmefra.

Derfor vil vi gerne vide lidt om, hvem du er. For vi gør vores bedste for at matche lejligheden til dine særlige ønsker og behov.

 

Husk historien

Hver enkelt lejlighed har sit eget navn. Hver enkelt lejlighed har sit eget univers. Du kan bo i "John Lennon", - en hyggelig studio-lejlighed omgivet af bøger om manden og legenden, i et levende og kreativt kvarter på det attraktive Frederiks Bjerg. Eller du kan du lade dig indsluse i det historiske vingesus, når du lejer "Vitus Bering", en smuk lejlighed med billeder af den danske søfarer og opdagelsesrejsende. Uanset hvilken lejlighed, du vælger, fortæller hver enkelt lejlighed sin egen historie. Fordi vi tror på, at det personlige element giver dig en mere personlig oplevelse.

 

Genhusning, udstationering, privat ferieophold eller...

Kun fantasien sætter grænsen. Mangler du et midlertidigt bosted i kortere eller længere perioder? Er du udstationeret af din virksomhed, eller skal du genhuses? Er du på storbyferie - alene eller med familien? Mulighederne er mange og vi har helt sikkert også en gæstelejlighed, der matcher dine behov.

Du finder vore gæstelejligheder i Århus og Randers. Mange af lejlighederne har adgang til enten have eller altan, og alle er fuldt udstyret og opredt ved ankomst. Kort sagt, når du er i en af vore lejligheder, skal du kunne slappe helt af. For det er vigtigt for os, at du føler dig hjemme.

Lad dig inspirere på de følgende sider og kontakt os for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at finde den helt rigtige gæstelejlighed til dig.

Læs vores generelle vilkår her 

GÆSTELEJLIGHEDER

Cityguest har lejligheder i Aarhus, Danmark: